Tävling: Vinn Bomben i matlådan!

Nu är det tävlingsdags igen! Barnboksprat har ett exemplar av Bomben i matlådan att lotta ut!

Gör så här för att tävla:

  • Skriv om tävlingen och länka hit. Det kan vara på din blogg, i ditt favoritforum, på Facebook, på Twitter eller var som helst där folk kan läsa det.
  • Lämna en kommentar till detta inlägg. Se till att få med din e-postadress så vi kan kontakta dig om du vinner. Skriv också varifrån du länkat och skicka med adressen så vi kan se, ifall det är möjligt.

Tävlingen är öppen till och med torsdag 30 september, sedan dras vinnaren med hjälp av lottning.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

16 reaktioner till “Tävling: Vinn Bomben i matlådan!”

  1. Jag vill gärna vinna en bok till min lilla snornäsa och skrev om detta på facebook. Trevlig höst alla barnboksfans! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *