Bokbyte för barn, nu är det dags!

Nu kör Ango igång sitt bokbyte för barn!

Jag har anmält min dotter Ava och ser fram emot både att få och att skicka ett paket som ska innehålla en bok och någon liten överraskning.

Anmäl dig senast 25 september, instruktionerna finns alltså här.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Bokbyte för barn, nu är det dags!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *