Bokbyte för barn, nu är det dags!

Nu kör Ango igång sitt bokbyte för barn!

Jag har anmält min dotter Ava och ser fram emot både att få och att skicka ett paket som ska innehålla en bok och någon liten överraskning.

Anmäl dig senast 25 september, instruktionerna finns alltså här.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Bokbyte för barn, nu är det dags!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *