Lässtund

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Lässtund”

  1. Så fint! Den där fåtöljen står i skyltfönstret på möbelaffären på hörnet från oss och jag har suktat efter den ett otal gånger! Och boken; visst är det Babo pekar? En favvo!

  2. Javisst är det fina, fina Babo pekar! Och fåtöljen, ja visst är den också fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *