Å vinnaren är…

Dragningen av en vinnare av boken ”Jag känner en ängel” är gjord och den lyckliga blev Susanne! Vi tar kontakt med dig för adress och skickar boken snarast hem till dig.

STORT grattis!

Författare: Emma Gustavsson

Mitt namn är Emma Gustavsson och jag är fantastiskt glad över att få möjligheten att dela med mig lite av mina upplevelser av barnböcker i denna blogg. I augusti 2009 fick vi en son och hans lillasyster är född i februari 2011. Vi läser dagligen, mest innan natten, och barnen leker med böcker på samma sätt som med andra leksaker. Vi har fastnat för pek- och bilderböcker trots att sonen nu börjar bli så gammal att man kan läsa historier för honom. Anledningen till att just pek- och bilderböcker är våra favoriter är att vi tecknar (TAKK) med sonen och målet är att även lillasyster kommer börja teckna. Då är denna typ av böcker helt fantastiska eftersom vi tränar på tecken samtidigt. Mer om mig hittar ni på min blogg.

En kommentar till “Å vinnaren är…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *