Vill du få en bok tryckt igen?

bok.nu kan du söka efter böcker, läsa lite kort om dem och se vilket betyg bok.nu:s användare har satt. Om du väljer att bli medlem kan du själv sätta betyg och få personliga boktips eller använda sidans bokforum.

bok.nu är även kopplade till Dejavu som är en tjänst för att få gamla böcker i tryck igen. På bok.nu kan du rösta på böcker som du skulle vilja se i tryck igen och tanken är att de böcker som får flest röster kommer att hamna på tryckeriet eftersom Dejavu har ett samarbete med bokförläggare.

En av mina röster hamnade direkt på Vägen till Saga.

Läs gärna Barnboksprats recension av den:
Vägen till Saga

Än så länge är bok.nu i beta-version och det finns en del små brister på sidan. Men det hindrar den inte från att ha potential att bli en riktigt bra sida.

Författare: Emma Lindström

Jag heter Emma Lindström och tycker att det är jättespännande att få ta med dig på några av de resor jag gör i barnböckernas värld. För det mesta läser jag för mina två barn, Elis, som föddes direkt efter stormen Gudruns ankomst vintern 2005 och Olof, som föddes fredagen den 13, våren 2007. Med tanke på deras maffiga ankomst är det kanske inte helt oväntat att de älskar äventyrsfyllda böcker, men vi läser även en hel del lugna och mysiga böcker. Jag arbetar som förskollärare och har läst en läs- och skrivutvecklingskurs samt en barnbokslitteraturkurs i min utbildning. Jag tycker också väldigt mycket om att skriva själv. För tillfället har det resulterat i två böcker som jag tryckt upp för eget bruk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *