Ava låtsasläser

Att låtsasläsa böcker är något som många barn gör som en del i sin läsutveckling. Ava, snart 11 månader, har förstått att det där med böcker och prat har något med varandra att göra. Hon har nyligen börjat plocka upp böcker och ha högläsning ur dem.

Gåddl-gåddl-gåddl… Stina Wirsén skulle kanske inte riktigt hålla med om att det är så hon skrivit i Vem är borta?, men så läser Ava alla böcker just nu.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *