Biblioteksbesök

Efter att ha sneglat på Landvetters bibliotek var och varannan dag i sex månader (så länge som vi bott här) gjorde jag äntligen slag i saken idag och skaffade ett lånekort.

Biblioteksbesök

Jag lånade litegrann också, såklart. Till min stora glädje och överraskning hade de God natt, Kalle! i samma serie som favoriten Kalle får en lillasyster. Hittade också en oemotståndlig pekbok av Stina Wirsén och en av Widmarks barndeckare, Tidningsmysteriet. Okej, jag erkänner, den sistnämnda var nog till mig själv snarare än till Ava… är ju nyfiken på dem!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Biblioteksbesök”

  1. Hej Helena!
    Så kul att ni besökt biblioteket redan. Det ska börjas i tid med böcker. Martin Widmark har jag haft nöjet att träffa och se hur han jobbar med barn och skrivande. Den bäste inspiratör och pedagog jag någonsin träffat.

    Ha det gott hälsar
    Boktutan

  2. Hej! Ja, det går nog inte att börja för tidigt! Kan tänka mig att Widmark är inspirerande, jag blir inspirerad bara av att titta på hans böcker…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *