Bokprat i TV4:s Nyhetsmorgon

Det finns för lite barnboksprat i tv! Författaren Lisa Bjärbo besökte Nyhetsmorgon i TV4 imorse och tipsade om några av sina barnboksfavoriter. Tänk om det kunde få finnas ett helt program med prat om barn- och ungdomsböcker…*drömmer*

Se klippet här:
http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/har-ar-bockerna-du-ska-lasa-for-dina-barn-i-host-2219651

 

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

En kommentar till “Bokprat i TV4:s Nyhetsmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *