Mer jul

Åh, vad många juliga böcker det finns! Vi hinner ju inte skriva om alla, men här är i alla fall några till:

Tipsa gärna om du känner till fler som är värda att nämnas!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

5 reaktioner till “Mer jul”

  1. Mamma Mu och Kråkans jul är ju så fiin!!

    Jag vill också tipsa om Lilla Annas julklapp, lagom för barn ca 2 år och uppåt. Finns en bok om spöket Laban som firar jul, som också rekommenderas (ålder ca 3+).

    Men en fråga – ska man plocka undan julböckerna under resten av året och bara ta fram och ”fronta” dem lite i juletid?

  2. Tack för tips!

    Ja, vad tycker ni, hur gör man med julböcker? Hos oss är alla böcker framme jämt. Julböcker såväl som födelsedagsböcker och vad det nu kan vara för annat säsongsbetonat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.