Mer jul

Åh, vad många juliga böcker det finns! Vi hinner ju inte skriva om alla, men här är i alla fall några till:

Tipsa gärna om du känner till fler som är värda att nämnas!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

5 reaktioner till “Mer jul”

  1. Mamma Mu och Kråkans jul är ju så fiin!!

    Jag vill också tipsa om Lilla Annas julklapp, lagom för barn ca 2 år och uppåt. Finns en bok om spöket Laban som firar jul, som också rekommenderas (ålder ca 3+).

    Men en fråga – ska man plocka undan julböckerna under resten av året och bara ta fram och ”fronta” dem lite i juletid?

  2. Tack för tips!

    Ja, vad tycker ni, hur gör man med julböcker? Hos oss är alla böcker framme jämt. Julböcker såväl som födelsedagsböcker och vad det nu kan vara för annat säsongsbetonat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *