[Avslutad] Barnboksprat lottar ut sommarläsning: Nyckeln

barnboksprat-lottar-ut-sommarlasning

nyckelnNu är det dags för den sjunde tävlingen i vår serie utlottningar av sommarläsning. Den här gången har turen kommit till del 3 i en triologi: Nyckeln av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg.
Recenserades av Helena Ferry här på Barnboksprat.

För chans att vinna boken, gör så här:

  • Kommentera detta inlägg.
  • (valfritt) För en extra lott i dragningen, dela länken till tävlingen t.ex. i din blogg, på Facebook, Twitter eller liknande. I din kommentar, skriv var du delat och länk till detta om möjligt.

Vinnaren dras söndagen den 26 juni.

Bilden ”Barnboksprat lottar ut sommarläsning” är ritad av Barnboksprats Malin Skals.

Författare: Malin Alvasdotter

Mitt namn är Malin och jag har 6 barn födda mellan 1998-2015 och jag tycker att deras bokintresse ger mig en bra inblick i olika sorters böcker för olika åldrar. Jag är utbildad inom Biblioteks- och informationsvetenskap och skriver själv på olika bokprojekt, så där som säkert många skrivande drömmande själar gör. I mitt skrivande för barn är det poetiska i livet och i naturen min drivkraft. Mitt intresse för miljö är mycket stort och tidigare drev jag bloggen MalvaLin, som också är mitt miljövänliga företags namn. Jag tilltalas oerhört av vackra eller spännande illustrationer. Det kan avgöra om jag tar en bok i min hand och sådan var jag även som barn, på gott och ont. Men det är ju så att bilder kan vara fantastiska ihop med en text och jag uppskattar även när böcker för äldre barn har illustrationer.

3 reaktioner till “[Avslutad] Barnboksprat lottar ut sommarläsning: Nyckeln”

  1. Jag är gärna med och tävlar. Har länge tänkt att jag skulle ta och läsa denna serie men det har inte blivit av än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *