Ett avskalat Barnboksprat

Barnboksprat.se har haft mycket nedtid på sistone. Nu provar vi att köra en slimmad version med WordPress senaste standardtema, för att se om problemen kanske beror på att vi haft ett föråldrat tema och många aktiva plugins. Välkomna till ett avskalat Barnboksprat! Tills vidare, sen får vi se vad som händer.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.