Ett avskalat Barnboksprat

Barnboksprat.se har haft mycket nedtid på sistone. Nu provar vi att köra en slimmad version med WordPress senaste standardtema, för att se om problemen kanske beror på att vi haft ett föråldrat tema och många aktiva plugins. Välkomna till ett avskalat Barnboksprat! Tills vidare, sen får vi se vad som händer.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *