Barn om böcker

Barnboksrecensioner från vuxna i all ära, men visst är det roligt när barn skriver om böcker! Jag fick tips om att Livia och Lucas har startat Skvallersidan, som i nuläget innehåller 10 bokrecensioner, några filmklipp och en berättelse som Livia har skrivit. Det ska bli spännande att följa fortsättningen!

» Besök Skvallersidan

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.