Barn om böcker

Barnboksrecensioner från vuxna i all ära, men visst är det roligt när barn skriver om böcker! Jag fick tips om att Livia och Lucas har startat Skvallersidan, som i nuläget innehåller 10 bokrecensioner, några filmklipp och en berättelse som Livia har skrivit. Det ska bli spännande att följa fortsättningen!

» Besök Skvallersidan

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *