Sagan om Rand 1: Landet nära tidens rand

En natt svävar en tidsreva i luften i Petras sovrum. Genom den kommer hon in i Rand, ett idylliskt land där jordbruk är lika vanligt som magi, teleportation och datorer.

Jag har läst första delen av Sagan om Rand, Landet nära tidens rand som e-bok i mobilen. När jag läst de första sidorna var jag fullt inställd på flopp. Språket kändes trist och fantasy är inte riktigt min genre egentligen, jag som tycker det är ganska löjligt att döpa karaktärer till krångliga namn som Aervinwath, eller hur det nu stavades… Ändå vann berättelsen över mig på sin sida, tack vare att den är så härligt fantasirik och spännande! Huvudpersonen känns som en tom schablon, men det gör liksom inte så mycket när världen runtomkring fullkomligt sprudlar. Så jag gillade faktiskt boken trots allt!


Sagan om Rand 1: Landet nära tidens rand
Författare: Cecilia Wennerström
Förlag: Wela förlag

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *