Nu är vi lite socialare. Och bredare.

Numera finns Barnboksprat även på Twitter, där vi pratar kort och koncist om allt möjligt barnboksrelaterat.

En annan nyhet är att bloggen fått en liten ansiktslyftning blivit bredare, ja rent fysiskt alltså. Vi har fått en tredje spalt att lägga saker i (som vår twitter-widget till exempel) och lite nya knappar för sociala webben.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *