minipek

Jag har funnit några minipekböcker. Det kanske inte är världsrevolutionerande, men jag fann det ganska skoj! Barn brukar gilla saker i miniformat och dessa små är ju verkligen inte stora. Jag vet inte om det är mest jag som tycker att de är söta, för Wilma gillar mest att suga på de här böckerna än så länge. Då är det lite synd att de blöts upp så lätt. Hon kanske kommer uppskatta de mer om ett par månader när hon förstår mer om djur och deras utseenden och läten.
Jag gillar i alla fall böckerna! Minipek för minimänniskor!

Böckerna kallas Knubbisar, det var väl sött om något?

Minipekböcker (Pekbok knubbisar)
Förlag: Egmont Kärnan
Köp: Jag köpte dessa i en ICA-butik. Ca 12 kr styck.

Författare: Malin Skals

Jag heter Malin Skals och har alltid älskat böcker. Särskilt barnböcker har alltid legat mig varmt om hjärtat! Jag har två barn (Wilma, född 2009 och Anton, född 2013). Jag är utbildad bildlärare och studerade på Konstfack och är även mycket intresserad av illustration. Drömjobbet är barnboksillustratör. En annan av mina största drömmar är att en dag få ge ut en barnbok jag skrivit och illustrerat själv. Det är jag som ritar illustrationerna till Barnboksprat (vid olika teman etc.) och jag har även gjort headern. Följ mig gärna på instagram; wilmapalmen eller se min facebooksida; facebook.com/skalsart

2 reaktioner till “minipek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *