Ytterligare en barnbokspratare!

Hej!

Jag heter Sara Narveby och har fått den stora äran att vara med och prata barnböcker med er här i bloggen! Jag har alltid varit fascinerad av böcker och skrev berättelser innan jag ens kunde läsa. Någon fick skriva det jag ville ha sagt på ett papper och så ritade jag helt enkelt av bokstäverna…

Så fort jag lärde mig läsa blev jag en riktig bokslukare. Jag var bara tvungen att läsa precis allt som kom i min väg och missade inte en enda bokstav på ett enda mjölkpaket som passerade vårt frukostbord. Lite sån är jag fortfarande och jag har ofantligt svårt för att lägga ifrån mig en bok innan jag har läst ut den. Många sena nätter har det blivit genom åren…

Nu har jag två små killar, Hugo 2½ år och Edvin 7 månader. Tiden och orken räcker oftast inte riktigt till att läsa vuxenlitteratur så det är med stor glädje jag återfunnit barnböckernas värld! Det tog ganska lång tid innan Hugo började uppskatta böcker annat än att bita på, men sen åtminstone ett år tillbaka läser vi gärna bilderböcker tillsammans.

Jag ska försöka sätta mig in i bloggen här och hoppas på att snart ge er några smakprov från vår bokhylla!

Författare: Sara Narveby

Jag heter Sara Narveby och ser fram emot att prata om barnböcker här med er! Hemma läser jag framförallt med Hugo, född 11 juli 2007. Lillebror Edvin kom till världen nästan exakt 2 år senare, 26 juni 2009, och tycker mest om att stoppa litteraturen i munnen än så länge. Ibland vill han också hjälpa till att bläddra, men att vara stilla och lyssna eller titta på bilderna har han vanligtvis inte ro med.

2 reaktioner till “Ytterligare en barnbokspratare!”

 1. Hej på dig=) vad glad jag är att jag hittat hit. Är alltid lika kul att hitta andra inspirerande bloggar…jag skriver mycket om
  mat, inredning, mode och livet som ung fru och tvåbarnsmamma, men det är ju minst lika kul (om inte roligare) att läsa det andra skriver!

  Massa kramar
  /Erica

  ps: eftersom jag hittat hit känns det ju inte mer än rätt att ge dig möjligheten att se vem jag är, gillar själv inte anonyma kommentarer, hihi…ds

  http://erica.myshowroom.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *