Lilla vinkboken

Lilla vinkbokenDet bästa med att vinka är att alla vinkar tillbaka. Så står det skrivet med stora bokstäver på baksidan av Lilla vinkboken. Ett motto i klass med Don’t panic! som står på en annan känd bok. Ava verkar ha tagit det till sig. När vi var på café senast satt hon och vinkade till folk som köade vid disken. Och visst vinkade de tillbaka! Jättekul!

I den här boken kan du vinka till hunden, katten, apan ormen och andra djur. Och de vinkar tillbaka i stillbildsform, åtminstone. Men på allra sista sidan blir det full vink-action. Om du vinkar själv, alltså. Där finns nämligen en spegel!

Lilla vinkboken
Lilla vinkboken

En fin bok i stadig kartong med härliga färger och ett kul koncept!

Och glöm nu inte:

Lilla vinkboken


Lilla vinkboken
Författare & illustratör: Kenneth Andersson
Förlag: Alfabeta
Antal sidor: 12
ISBN: 9789150109825
Köp: jämför priser

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *