Barnens bibliotek

Barnens bibliotek

Ni har väl inte missat Barnens bibliotek? Det är en sajt som är fullkomligt sprängfylld med information om barnböcker. Boktips, författarintervjuer, skrivtips och mycket annat. Väl värt en titt, eller många tittar!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *