Välkommen till Barnboksprat!

Härmed inviger jag min nya barnboksblogg Barnboksprat. Här kommer det att dyka upp bokrecensioner och annat smått och gott rörande barnböcker. Jag som skriver heter Helena Ferry och jag läser böcker för min dotter Ava, född 2008-11-07.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Välkommen till Barnboksprat!”

  1. Aha, här ser jag ett nytt intresse :) Finns ju många underbara barnböcker så jag lägger till bloggen i RSS-läsaren :) Mina favvisar bland småbarnsböcker är Sven Nordqvists böcker, främst om Mamma Mu och Pettson och främst för de underbara bilderna skull. Barnböcker brukar ju vara ett stort debattämne så jag ser fram emot mycket åsikter i bloggen :) Kul att du använder wordpress oxå! lycka till!

  2. Välkommen hit!

    Ja, Sven Nordqvists böcker ser jag fram emot att läsa med Ava när hon blir lite större! Håller med om bilderna, de är verkligen underbara med alla lustiga detaljer.

    Det är ganska kul att prova WordPress, faktiskt. Helst hade jag nog förstås kodat ihop något själv, men jag fick inse att jag helt enkelt inte har tid. Lade ganska mycket tid på att översätta och ändra temat i stället…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *