Kyssas typ

I förra veckan skrev jag om Så sjukt kär som är den första delen i en serie om Måns och Emma. Nu har del 2 precis kommit ut och den heter Kyssas typ.

Det börjar äntligen hända saker mellan Måns och Emma. Emma kommer hem till Måns och tittar på film när han är sjuk. I filmen är det många kyssar och Måns kan knappt tänka på något annat än att han skulle vilja kyssa Emma. Men hur gör man? Och vad skulle hon säga om han försökte..?

Ett uppslag ur Kyssas typ

Kyssas typ kan läsas helt fristående, men allra mysigast är det förstås att läsa från första början om den spirande kärleken mellan Måns och Emma. Precis som första delen är boken väldigt lättläst, men rymmer ändå en hel del starka känslor och förvecklingar.


Kyssas typ
Författare: Mårten Melin
Illustratör: Helena Bergendahl
Antal sidor: 24
Förlag: Nypon
ISBN: 9789186447397
Köp: jämför priser

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

1 reaktion till “Kyssas typ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *