Vinn bok och gosedjur hos Kidzine

Tävling - Cappe Kartong

Likali är ett nytt förlag som gett ut boken Kasper i Cappe Kartongs värld. Den handlar om, just det, kartonger! Jag blir nyfiken och är därför med i tävlingen hos Kidzine.

Tävlingen pågår till och med 2009-12-02, så raska på om ni blev sugna!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *