Den lilla bokhyllan tipsar om syskonböcker

Eva på Den lilla bokhyllan har skrivit ett bra inlägg med tips på böcker om att få syskon:

» Syskonböcker

Härifrån bidrar jag med Kalle får en lillasyster och Vems bebis?.

Har du fler tips?

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Den lilla bokhyllan tipsar om syskonböcker”

  1. Att jag kunde glömma Vems bebis? trots att jag nyss skrivit om den.. Tack för påminnelse och länkning!

    Ses vi på bokmässan förresten?

  2. Det är ju toksvårt att komma ihåg alla på en gång! Jag har säkert fler självklara som bara inte poppar upp just nu. Det är det jag gillar med såna här temainlägg, att det är svårare än man kanske tror att komma på böcker med tema x just när man behöver dem och därför jättebra att ha dem samlade någonstans redan.

    Jag hade gärna velat gå på bokmässan, men jag flyttar veckan efter, så jag har fullt upp med pack och städ. Och det passade illa för fler av oss, men Emma Lindström ska i alla fall dit såvitt jag vet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *