Tävling: Vinn bilderboken Rapunzel!

Tävlingen är avgjord!

Barnboksprat och Felis förlag lottar ut ett exemplar av den vackra bilderboken Rapunzel, nyligen omskriven här på bloggen.

Efter den 14 februari kommer vinnaren att utses genom lottning. Alla är välkomna att tävla! Gör så här:

För en lott: Lämna en kommentar till detta inlägg. Se till att du får med din e-postadress.

För två lotter: Skriv på din blogg att du är med och tävlar. Använd gärna html-koden nedan – annars är minimikravet att du nämner och länkar till tävlingen. Lämna sedan en kommentar där du får med din e-postadress och adressen till ditt blogginlägg.

<a href="http://www.barnboksprat.se/2010/01/13/tavling-vinn-bilderboken-rapunzel/"><img src="http://www.barnboksprat.se/wp-content/uploads/2010/01/Rapunzel-omslag.gif"></a><br /><br />Jag tävlar om den vackra bilderboken Rapunzel, som lottas ut av <a href="http://www.barnboksprat.se">Barnboksprat</a> och <a href="http://www.felisforlag.se">Felis förlag</a>. <a href="http://www.barnboksprat.se/2010/01/13/tavling-vinn-bilderboken-rapunzel/">Var med och tävla du också!</A>

Tävlingen är avgjord! öppen till och med den 14 februari.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

19 reaktioner till “Tävling: Vinn bilderboken Rapunzel!”

  1. Jag vill absolut vara med i tävlingen om den vackra bilderboken. Underbara bilder!!

  2. Vacker bok. Vinner jag den så ska du få min nästa bok, som kommer nästa vecka Radnóti Miklos: Krig, död, kärlek.

  3. jag vill vinna den här boken rapunzel för att den är så en förtjusande bok för mej och boken är mycket fint och vackery skulle helst vinna den den är min favoritbok.

  4. En bok som skulle passa att läsa när min Prinsessan Agnes kommer på besök.

  5. skulle gärna vilja vara med och tävla om boken. skulle vara kul att läsa en annan version av Rapunzel än Disneys variant. Min 4 åring älskar ju prinsessor…

  6. Hej! Vill gärna vara med och tävla! Vacker bok! Kram

  7. Jag har kommit hit från Katalin Szegedis sida – äääälskar hennes illistrationer!

  8. Jag er pappa til en 3 årig flicka, jeg tycker om at läsa prinsessa sagor til henne. Hoppas jag vinner denne jätta fina rapunzel bilderbok:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *