Vad ska du köpa på bokrean 2016?

Nu är det dags för bokrea!  Gör ni några fynd i år? Själv har jag klickat hem följande böcker:

SpöktågetJulias djur: Gråt inte, Lilla Räv!Viktiga kartor

Oj, var det inte fler? Det blev några icke-rea också…

Viktiga kartor  är recenserad av Sara på Barnboksprat.

Här kommer några fler böcker från årets bokrea som finns recenserade på Barnboksprat (indelning enligt Adlibris). Bilderna visar några som just jag gärna tipsar om lite extra.

0-3 år

3-6 år

6-9 år

9-12 år

12-15 år

Unga vuxna

Åh, så många bra böcker!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *