Jenny Gideonsson bjuder på bokstavspyssel

Här kommer en påskpresent! Bokstavspyssel skapat av illustratören Jenny Gideonsson. Passar perfekt för den som kommit en bit med att lära sig läsa och skriva, men det går förstås bra att bara använda dem som färgläggningsbilder också.

Skriv ut bilderna, exempelvis genom att högerklicka på länken till originalstorleken och välja ”Spara länk som…” eller motsvarande (exakt namn beror på din webbläsare).

begynnelsebokstav
Namn på samma bokstav – länk till originalstorlek

rimord
Rimord – länk till originalstorlek

hittaord
Hitta orden – länk till originalstorlek

scramblat
Omkastade bokstäver – länk till originalstorlek

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Jenny Gideonsson bjuder på bokstavspyssel”

  1. Så fina pysselsidor. Perfekt för barn tråkiga stunder under påsken, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *