Helena Ferrys bokreatips

Den 25:e februari börjar årets bokrea!

Här är några böcker som jag recenserat och rekommenderar, som finns på Adlibris bokrea:

Amor anfaller av Mårten Melin: Adlibris

Ryska kyssen och den fasansfulla brännaren av Frida Nilsson: Adlibris

Min kanin Sockan av Benjamin Chaud: Adlibris

Tidningsmysteriet av Martin Widmark: Adlibris

Hungerspelen av Suzanne Collins: Adlibris

Välkommen hem av Johanna Lindbäck: Adlibris

Nöff nöff Benny av Barbro Lindgren: Adlibris

Leni blir en bebis av Emma Adbåge: Adlibris

Knacka på av Anna-Clara Tidholm: Adlibris

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *