Lilla björn på semester

Lilla björn på semesterMinns ni den lilla bortsprungna björnen i Björnens sång? Nu får Pappa björn leta igen – och så även läsaren.

Precis som första boken är detta en myllrig bok med stor charm (och stor storlek också, för den delen), som både innehåller en berättelse och uppmanar läsaren att hitta björnarna mitt i detaljrikedomen som vackert smyckar uppslagen.

Vi får följa med över stadens hustak, in på ett varuhus, ut i trafiken, ombord på ett tåg och en båt, sen ner i havet och… ja, allt ska jag kanske inte avslöja? Läs boken själv, i stället. Och är du sedan sugen på att leta mera, prova till exempel:

Ett par smakprov ur Lilla björn på semester:

Lilla björn på semester - inuti

Lilla björn på semester - inuti


Lilla björn på semester
Författare & illustratör: Benjamin Chaud
Förlag: Rabén & Sjögren (maj 2013)
Antal sidor: 24
ISBN: 978-91-29-68903-7
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *