Dansfeber smittar

Dansfeber smittarGillade du Dansfeber? Nu finns fortsättningen! Den här gången ska de danssugna vännerna sätta upp en alldeles egen musikal. Vägen dit kantas förstås av både motgångar och framgångar.

Precis som i första boken bjuder Anna Hansson på lättsmält och humoristisk läsning om driftiga ungdomar som brinner för ett intresse.


Dansfeber smittar
Författare: Anna Hansson
Förlag: Idus förlag (mars 2013)
ISBN: 978-91-87001-60-4
Antal sidor: 128
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

1 reaktion till “Dansfeber smittar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *