Dagens bokhylla: Trädstam

Dagens bokhylla är egentligen ett väggmålningstips jag hittade på bloggen Hello Kiddo:

Bokhylla och väggmålning i ett

Det hela handlar alltså egentligen om att man inte behöver vara traditionell och måla en hel vägg i samma färg. Här har man målat ett träd. Och stammen är en bokhylla!

Snyggt, men kanske inte så utrymmeseffektivt förstås, tänker den trångbodda. Men det måste det ju inte vara när man inreder i fantasin…

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

1 reaktion till “Dagens bokhylla: Trädstam”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *