Vad jag köpte på bokrean

image

Nej, jag är ingen reabokshamstrare längre. Själv läser jag helst e-böcker, som jag skaffar när det är dags, och barnen har så mycket ändå… Men det är i alla fall mest troligt att jag köper barnböcker på rean och det var det jag gjorde nu. På Ica, så jag vet inte, kanske räknas det inte som den riktiga bokrean… Hur som helst, Spinkis fotbolls-ABC tänkte jag kunde passa min fyraåriga dotter, som nyligen börjat på fotboll. Dockhusboken får nog bli en kalaspresent någon gång. Bokrean kan ju vara ett bra tillfälle att fylla presentlagret hemma.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Vad jag köpte på bokrean”

  1. Vad bra, då vågar jag säga att jag handlat på bokrean utan att skämmas, då. :) Vi har också ett stort Ica Maxi med ordentlig bokavdelning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *