Sökord 2012

Det roligaste med att kolla bloggstatistik tycker jag är att se vilka söktermer som använts för att komma till bloggen. Dessa är i topp för Barnboksprat 2012:

Sökord 2012

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Sökord 2012”

  1. Åh, fler statistiknördar! Härlig lista, vissa sökord mer otippade än andra, haha! Jag gillar också listorna på mest utlånat på biblioteken, som ju även de kan bjuda på överraskningar ibland, särskilt bland barnboksutlåningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *