Barnboksprat i radio

Årets bokmässa startar i veckan och därför vill vi prata barnböcker idag. Vilka böcker du läser för dina barn eller barnbarn? Har de ett budskap eller syfte? Eller läser du din barndoms klassiker?

Igår kväll hade Karlavagnen i P4 temat ”Vad läser du för barnen?”. Först ut att intervjuas var Barnboksprats egen Malin Molinder!

» Här kan du lyssna på programmet

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *