Bloggande debutanter

Via Amanda Hellberg hittade jag bloggen Jag är med bok av Sofia Johansson som debuterar på Rabén & Sjögren under hösten 2013. ”På den här bloggen kan du följa min väg till bok”, skriver hon själv – och det låter ju intressant, eller hur! Sofias blogg är nu inlagd i vår länklista över författarbloggar här i högerspalten.

När vi nu ändå talar om debutanter så hoppas jag att ni inte missat Janina Kasteviks blogg BLÄDDRA! BLÄDDRA!. Den ligger visserligen under barnboksbloggar i vår länklista (Tillägg: nej inte nu längre, jag har flyttat den), eftersom hon skriver allmänt om barnböcker, men hon debuterar på Bonnier Carlsen i vår med boken Slottet av is och skriver också en del om sitt eget skrivande.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

3 reaktioner till “Bloggande debutanter”

  1. Länktack! Tanken är att det ska bli lite mer fokus på mitt eget skrivande på bloggen framöver. Jag laddar för en rapport om hur arbetet bakom kulisserna har framskridit hittills.

  2. Vad roligt! Ser fram emot det. Och nu flyttade jag just din blogg till kategorin Författarbloggar, känns som att den passar bäst där ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *