Efterlysning av bok med en massa katter i en trädgård

Nu är det Fredrik som letar efter en bok. Är det någon som vet vilken han menar?

Jag letar efter en barnbok jag minns från när jag var barn, i början av 90-talet. Det är möjligt att boken är lite äldre.

Den handlade iallafall, vad jag minns, om en flicka som antingen hade konstiga grannar eller en konstig familj med en massa katter i en trädgård. I trädgården fanns det en bur hon blev inspärrad i.

Boken är lite smått obehaglig och ritad på ett väldigt speciellt sätt med mycket färger.

Tipsa gärna i kommentarsfältet om du har förslag på vad det kan vara för bok!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Efterlysning av bok med en massa katter i en trädgård”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *