OLIKA lottar ut Poppis barnboxar!


+ +

Nyligen skrev jag om Poppis barnbox, en box med pyssel och läsning i ett. Nu lottar OLIKA förlag ut boxen till tre av Barnboksprats läsare.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att maila:

info@olika.nu

innan den 5/7 och motivera varför just du ska ha en Poppis barnbox.

Läs mer om boxen på olika.nu.

Lycka till!

PS: Boxen är både miljömärkt och fri från könsstereotyper!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

1 reaktion till “OLIKA lottar ut Poppis barnboxar!”

  1. Tack Barnboksprat och tack Olika förlag för vinsten! Vi blev jätteglada! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *