Tävling på Facebook!

Snart har vi 500 gillare på Facebook och det firas med en tävling. Gå till Barnboksprats Facebook-sida för att tävla.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

1 reaktion till “Tävling på Facebook!”

  1. Jag vill ha Fråga en dinosaurie -boken. Sådana böcker får inte min dotter (ifall jag inte köper dem).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *