Nu är det bokrea!

Bokrean är här och det finns mycket fint att köpa billigt! Jag har bläddrat runt på Bokus och hittat några favoriter jag gärna tipsar om:

0-3 år
Lalo trummar och Binta dansar
Pinos födelsedag och fler om Pino
Berätta om-serien
Gruffalon

6-9 år
Får Mann vara med?
Tidningsmysteriet och fler om LasseMajas detektivbyrå

9-12 år
Harry Potter-böckerna
Nyckelbarnen (ok, jag har inte läst den, men jag vill!)

Tonår
Cirkeln
Hungerspelen-trilogin

Och som det inte vore nog med dessa gamla favoriter finns det ju sju-hu-hu-huuukt många reaböcker jag är väldigt nyfiken på och/eller nästan är säker på är bra (som ni ser smög det in en sån bland tipsen där det var lite tomt, men annars nöjde jag mig med beprövade kort).

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

1 reaktion till “Nu är det bokrea!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *