Hitta ljudboken på hittaljudboken.se

Jag har blivit väldigt förtjust i e-böcker på sistone och jag börjar alltid leta på hittaeboken.se. Nu har sajten fått en systersajt för att hitta ljudböcker också. Det finns även en särskild sida för att hitta ljudböcker för barn, precis som det hos hittaeboken finns en sida för att hitta e-böcker för barn. Sajterna visar både var du kan köpa boken och om den finns att låna gratis på ditt bibliotek.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *