Rädda Palatset!

Palatset i Stockholm är ett fantastiskt kultur- och aktivitetshus för barn (6-18 år). I ett fullspäckat program kan barnen välja mellan olika kreativa projekt och upplevelser. Vad sägs om att prova musikinstrument, fotografera, dansa, spela teater, bygga pärlplattor eller göra ett tv-program? Man kan också träffa författare, se film eller gå på teater. Alla aktiviteter ingår i entréavgiften (för närvarande 120 kr).

Nu är Palatset nedläggningshotat. Visa ditt stöd för Palatset genom att skriva under namninsamlingen:

» Rädda Palatset – skriv under här!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Rädda Palatset!”

  1. Attans, jag missade att skriva under den här listan. Senaste datum för underskrift var igår och jag fick syn på den först idag. Men jag vill slå ett slag för palatset och uttrycka min önskan om att palatset ska få finnas kvar! Det är en fantastisk plats för både barn och vuxna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *