Efterlysning: Detektiv på kafferep..?

Linnea behöver hjälp! Vi har själva gått bet, så nu vänder vi oss till alla er eminenta läsare.

Så här skriver Linnea:

Det jag kommer ihåg var att den var fantastiskt tecknad och skriven, för vuxna och barn. Det handlade om en man som oväntat får ett detektiv-uppdrag i en stad. Det figurerat ett kafferep i en scen med en massa tanter som byter recept och mannen misstänker att den information som han behöver kan finnas bland recepten. Sen är det också med några pirater på ett hörn.

Vilken bok kan det vara?

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

3 reaktioner till “Efterlysning: Detektiv på kafferep..?”

  1. Det är Spionerna från Oreborg av Jacob Wegelius, han som fick Augustpriset några år senare för Legenden om Sally Jones. Spionerna är en fullkomligt strålande bok! Dock är den inte längre i tryck, inte sedan 1996 tror jag så man får leta på antikvariat, där hittade jag min!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *