Tema Jul

Nu lackar det mot jul och vi håller extra utkik efter fina böcker med jultema. Några av dessa kommer vi att skriva om under etiketten Tema Jul och inläggen kommer att prydas av bilden du ser här intill (i vanlig ordning är det Malin Skals som visat prov på sin konstnärstalang).

Har du några favoritböcker med jultema? Tipsa oss gärna!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *