Fågel är en hon!

Jag och Ava har just varit och sett den nya Vem-filmen, Vem är var?. I den finns bland annat två berättelser som inte finns som böcker ännu: en om när nallen måste operera bort blindtarmen och en om när alla kompisarna har svårt att hitta varandra när de vill leka.

I de nya berättelserna får vi veta en hel del nytt som att Fågel är tjej (se min tidigare kartläggning av könen i böckerna!), att kanin har två mammor och att nallegrisens pappa är argsint. Vem-världen växer!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Fågel är en hon!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *