Nu är Tivoli här!

Nu har Ava fått sitt första nummer av Tivoli i brevlådan! Mycket populärt, vill jag lova. Hon är förstås i yngsta laget för tidningen (snart 3 år), men det går ju bra ändå. Jag har läst serierna för henne och hon är väldigt förtjust i sin alldeles egna tidning.

Jag tyckte det var en charmig blandning av serier och att de lyckades bra med att lyfta fram individer snarare än trista stereotyper. Det känns bra att stödja den här tidningen med en prenumeration, för jag vill verkligen att den ska finnas kvar även när Ava börjar läsa serietidningar på egen hand.

» Här kan du också teckna en prenumeration

I samband med varje tidning får också alla föräldrar som önskar Tivolibrevet per e-post. På Facebooksidan Barntidningen Tivoli hålls också en dialog med föräldrarna. Trevligt!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *