Dagens bokhylla: Equilibrium

Den här bokhyllan heter Equilibrium. Den består av boxar, som staplas på varandra i jämviktsläge. Visst är det svårt att tro på att det funkar? Mer info hos Malagana.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Dagens bokhylla: Equilibrium”

  1. Här är en video där man får se hur den byggs upp, fast jag hade hellre sett en video där man fick se en människa i realtid stapla delarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *