Hitta-boken du gör själv

Lilla A är en härligt kreativ blogg om pyssel med och för barn, som jag varmt kan rekommendera. Jag vill tipsa lite särskilt om pysslet Hitta-boken: foton av barnens leksaker, både som detaljbilder och översiktsbilder, har satts ihop i ett fotoalbum och blivit till en fantastisk bok.

Givetvis blev en så fin bok uppskattad:

L fick tag på boken i morse, och den blev en omedelbar succé, fast han använder den mer som en bilderbok, men tänk: alla hans leksaker finns med!

Se fler bilder och beskrivning i inlägget Hitta-boken hos Lilla A.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *