Nyutgivning av Gummi-Tarzan, Gusten Grodslukare, Otto är en noshörning mfl?

Fans av Ole Lund Kirkegaard sluter nu upp i ett Facebook-event för att samla folk som vill ha nyutgivning av böckerna om Gummi-Tarzan m.fl. Och det vill man ju ha! Så visa ditt stöd och klicka på ”Attend” (eller vad det nu heter om du använder Facebook på svenska), det är allt du behöver göra.

» Låt våra barn läsa Gummi-Tarzan

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

1 reaktion till “Nyutgivning av Gummi-Tarzan, Gusten Grodslukare, Otto är en noshörning mfl?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *