Grattis Adelina, du vann ”Det händer nu”!

Det har varit extra roligt att ha en tävling den här gången, tycker jag. En positiv bieffekt är nämligen att det strömmar in intressanta bloggtips!

Så här såg dragningen ut den här gången:

Vinnaren är alltså Adelina, som driver Addes bokblogg. Grattis, Adelina!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

1 reaktion till “Grattis Adelina, du vann ”Det händer nu”!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *