Nu är vi lite socialare. Och bredare.

Numera finns Barnboksprat även på Twitter, där vi pratar kort och koncist om allt möjligt barnboksrelaterat.

En annan nyhet är att bloggen fått en liten ansiktslyftning blivit bredare, ja rent fysiskt alltså. Vi har fått en tredje spalt att lägga saker i (som vår twitter-widget till exempel) och lite nya knappar för sociala webben.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *