Kärleksvecka på Barnboksprat!

I takt med björkar och vitsippor spirar även vårkänslorna i denna årstid. Därför har vi på Barnboksprat bestämt oss för att satsa på kärleken:

Kärlekstema på Barnboksprat hela veckan!

Det kommer att bjudas på en hel del smått och gott under veckan och alla inlägg kommer på ett eller annat sätt att handla om kärlek.

Men först gör vi en liten återblick. Här är alla böcker som hittills fått etiketten kärlek (klicka på dem för att komma till recensionen):

Malins mamma gifter sig med Lisa

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *