Vi laddar för kärleksvecka!

Det råder febril aktivitet bakom kulisserna här på Barnboksprat. Nästa vecka drar vi igång ett nytt koncept, temaveckor. Först ut blir Temavecka: Kärlek. Redan nu kan jag avslöja att det kommer att bjudas på:

  • Massor av tips på böcker om konventionell och okonventionell kärlek.
  • Intervju med Lisa Bjärbo, aktuell med Det är så logiskt, alla fattar utom du.
  • Tävling med utlottning av Det är så logiskt, alla fattar utom du.
  • En tidigare opublicerad kärleksdikt från Mårten Melins kommande diktsamling.
  • Temaenliga bloggdekorationer ritade av vår egen duktiga Malin.

Så håll utkik nästa vecka!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *